Over Sammie

Over Sammie

Made by Sammie staat voor een hele berg creativiteit , zijn prachtige ontwerpen en tekeningen zijn ware kunstwerken op zich .

Sammie, heeft jarenlang als decorateur door heel Europe gewerkt aan allerlei grote projecten. Daarna heeft hij het tatoeëren letterlijk ‘eigen‘ gemaakt. Hij heeft namelijk eerst enkele jaren intensief op zichzelf geoefend voordat hij zijn tatoeëerkunsten op anderen ging toepassen. En het resultaat mag er zijn!

Ook met de airbrush kan hij schitterende dingen maken. Of het nu een doek, stoel, muur, auto, motor, of wat dan ook is, Sammie geeft er zijn eigen unieke draai aan.

Zijn decoratief schilderwerk heeft ook al heel wat moois opgeleverd. Diverse horecagelegenheden maar ook b.v. de winnende paradewagen van de Brabantse dag 2016 te Heeze, zijn van zijn hand.

Zijn passie, creativiteit en originaliteit zijn nog lang niet uitgeput. Er is nog zoveel mogelijk met de kunsten van Sammie dus neem contact met hem op, om samen met Sammie te kijken wat hij voor u kan betekenen.